Tilbake

 

Omtale i Romerikes Blad 29/10-12:

Link til bilder fra konserten.


Lillestrøm Storband
feirer sitt 20-års jubileum i 2012

Dette gjør vi med en konsert sammen med ...

          

... Maiken Stølan Kroken, Morten Remberg
og Rigmor Galtung ...

i Lillestrøm Kultursenter, Stjernesalen.

Lillestrøm Storband har 20-års jubileum. Lillestrøm Storband har ved sin musikalske leder Biørn Barlo, utviklet seg til å bli et storband på høyt nivå. I den anledning er det en fornøyelse å presentere en fargesprakende jubileumskonsert med spennende gjester.

Maiken Stølan Kroken har utdannelse og karriere i England, bl.a. sin suksess i Engelske X-faktor. Maiken har etablert seg her hjemme med deltagelse i flere show og konserter. Vi kan love en musikalsk opplevelse.

Morten K. Remberg er utdannet faglærer i musikk ved Norges Musikkhøgskole og har til daglig sitt musikkpedagogiske virke ved Kurland skole og Lørenskog musikk- og kulturskole. I tillegg synger han i enhver anledning, blant annet i St. Laurentiuskoret, men han er også mye brukt som vokalist og korist rundt på Østlandet. Han tok over dirigentansvaret for Frisk Pust i 2008, en jobb han trives særdeles godt med!

Til å binde sammen jubileumskonserten, har vi vært så heldige å få med oss - skuespiller, komiker og foredragsholder, Rigmor Galtung - som konferansier.Forhåndsomtale av konserten i "SkedsmoBladet" 24. oktober 2012